сряда, 9 юни 2010 г.

Павел Чернев: Не обичам неофашистите

- Г-н Чернев, вие сте в движението “Стоп на ислямизацията”, което е срещу имигрантите. Боят на невинни ли е начин да се афишира тази съпротива?

- Боят със сигурност не е начин за съпротива срещу огромния прием на нелегални имигранти, който предстои в България. Натиск за това върху нашите институции от европейските партньори има отдавна, а страната ни не може да се справи. Нелегалната имиграция е цивилизационен проблем и саморазправата с пръти е безсмислена. Тя слага върху всеки един от нас белега на фашист, който бие. Това е много едностранчиво и в полза на нашите противници, които защитават правото на имигрантите да пребивават тук.
- Вие познавате ли биячите от Бусманци?
- Лично не ги познавам, но се досещам кои биха могли да бъдат. Радикално настроени хора от организациите на скинхедс, които за пореден път с тъпотията и гламавщината си превърнаха пострадалите в герои и дадоха безценно оръжие в ръцете на нашите противници да ни сравняват с биячи. Те трябва да бъдат наказани. Ако не бях на 41 г. вече, аз лично бих ги наказал. Не обичам неофашистите.

- Една организация ли бие хора, или са много?


- Според мен това е по-скоро група силно неорганизирани скинхедс, които се обединяват в няколко формирования – “Кръв и чест”, “Национална съпротива”, а най-големият им стимул са футболните мачове. Направете сметка що за мозъци са и решете каква организация могат да направят. Това е станало на територията на агитката на “Левски” “София-запад”. Това не ги прави автоматично виновни, но методите им са същите.
- Вие имате ли вземане-даване с всички тях?


- Имал съм. С онези с кафявите ризки. И понеже им бих шамари, бях глобен.


- Колко опасни са?
- Опасни са. Ще срещнат млади хора в трамвая, на улицата, ще ги пребият. Могат и да убият някого. Това е пряката опасност. А непряката е, че рушат и цапат всяка инициатива срещу това да се спре нелегалната имиграция и оттам – ислямизацията.


Източник в-к "24часа"

Няма коментари:

Публикуване на коментар